(ВИДЕО) КОЧО АНЃУШЕВ НА 1 ТВ: Критиките од германските инвеститори се издржани и ќе ги поправиме забелешките, јас не сум загрижен, не се работи за толку страшна ситуација

Објавено на 29.03.2019 во 11:51:50 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет