(НОВА МЕГА ГАЛЕРИЈА) УЖАС ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ: ШТО РАБОТАТ СКОПСКИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ, ЗОШТО ГРАДОТ ИЗГЛЕДА КАКО ДА Е ШТОТУКУ БОМВАРДИРАН?!?!

Објавено на 23.03.2019 во 17:15:37 часот | Македонија

Нова мега галерија, нови дупки, нов ужас во центарот на Скопје, што работат скопските градоначалници, зошто центарот на Скопје изгледа вака?!

 

Вчера објавивме прва фото галерија за тоа како изгледа центарот на Скопје:

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет