НИНО ЗА ГРУЕВСКИ: Тој ги потцени бомбите на Заев, тие бомби не уништија, не смееше да дозволи тие да излезат во јавност, требаше да ги прифати барањата на Заев уште на првата средба во влада!

Објавено на 21.03.2019 во 03:34:21 часот | Македонија

- За Груевски нема никогаш лошо да зборам, тој ми дал шанса да се покажам, да работам, ми бил ментор, се скарав со него за некои лични работи кои не сакам да ги откривам, но неговата најголема грешка беше што ги потцени бомбите, не смееше да дозволи да излезат во јавност, тие бомби не уништија, мораше да ги профати барањата на Заев уште на првата средба и потоа за тие бомби да се водат некакви судски постапки но бомбите да не бидат доказ...

Нино Тодоров во 1 ТВ кај Сашо Ордановски.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет