НИНО ТОДОРОВ: Преговорите од Пржино беа вистински кошмар, еднаш се сеќавам преговаравме со СДСМ цели 26 часа без престан, не ми е јасно како преживеав

Објавено на 21.03.2019 во 03:22:42 часот | Македонија

- Преговорите во Пржино беа страшни, кошмарни, хорор, ќе скреневме од нервоза и стрес, еднаш се сеќавам преговаравме 26 часа без престан, почнавме во 20 часот навечер и преговаравме утре дента ноќта до 4 сабајле, тоа беше тешко да се преживее! И беше тешко преговарањето, напнато, се случуваше некој предлог кој ќе го одбиеме, после ние да го нудиме и они да ни го одбијат, беше хаос!

Нино Тодоров за преговорите за СЈО.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет