ЈОВАНОВИЌ: МУ ГИ СТАВИВ ЛИСИЦИТЕ НА РЕЦЕТЕ И ГО ВНЕСОВ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЌ ВО ХЕЛИКОПТЕР А ВО ИСТО ВРЕМЕ ПРАТИВ 2 ХЕЛИКОПТЕРИ ДА ЛЕТААТ НА РАЗЛИЧНИ СТРАНИ ЗА ДА НЕ ЗНААТ КАДЕ ГО НОСИМЕ!

Објавено на 20.03.2019 во 22:53:19 часот | Македонија

- Повикав три хеликоптери со цел да го пренесам Слободан Милошевиќ до аеродромот во Тузла, затоа што ЈНА ги блокираше сите аеродроми во Србија, од страв да не се дознае каде го носиме пратив два хеликоптери да летаат на две страни, едниот кон Романија другиот кон Унгарија, а јас и Слобо отидовме за Тузла. Иронично не возеше истиот пилот кој пред 11 години го возел Слобо до Газиместан, Косово каде тој го одржа славниот говор пред 1 милион Срби.

Чедо Јовановиќ во 1 ТВ.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет