ШОУ НА ЧЕДО ЈОВАНОВИЌ НА 1 ТВ: РУСИЈА САКА СРБИЈА И МАКЕДОНИЈА ДА БИДАТ ТОПОВСКО МЕСО, НИЕ ДА ГИНЕМЕ И ДА СЕ МУЧИМЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА МОСКВА!

Објавено на 20.03.2019 во 22:42:29 часот | Македонија

- Вие Македонците се спасивте со Русите они ви правеа овде разни сценарија за да бидете нивно топовско месо. Ние во Србија уште се мачиме со тоа. Русите сакаат ние Србите вечно да бидеме топовско месо за нивните интереси, па сега протестите во Србија се помогнати од Москва затоа што Вучиќ реши да го реши проблемот со Косово.

Чедомир Јовановиќ на 1 ТВ.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет