СДСМ: Напредокот на земјата се рефлектира и врз напредокот на економијата: Рекордни инвестиции, нови работни места, поголеми плати

Објавено на 19.03.2019 во 12:18:34 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет