ЦЦЦЦ, АМАН БРЕ ЖЕНО, АЈ ШТО ГО ПРЕМОЛЧА РЕЖИМОТ, СИЉАНОВСКА СЕГА ДУРИ МУ ДАВА И ЛЕГИТИМИТЕТ: СТЕВО ИЗГУБИ НА РЕГУЛАРНИ ИЗБОРИ, НАРОДОТ ГО ОДБИ, НЕ ЗНАМ ШТО БАРА ПАК ДА СЕ КАНДИДИРА?!?!

Објавено на 19.03.2019 во 00:06:01 часот | Македонија

- Јас ако изгубам на изборите никогаш нема пак да се кандидирам, ќе ја почитувам одлуката на народот, Стево еднаш изгуби, но тој пак реши да се кандидира, значи не ја почитува одлуката на народот!

Шокантна изјава на Сиљановска со која таа признава дека изборите од 2014-та биле легитимни и фер, иако цел свет се согласува дека изборите беа чиста кланица, од секој можен аспект, и медиски, и злоупотреба на државата, и поткуп, и гласачи од Пустец, и разни други манипулации и застрашувања. Женава е дно дна, каква гадура, каков монструм, цццц... Еј ај што го преспа режимот, сега се враќа назад и му дава легитимитет?!?! АМАН БРЕ ЖЕНО!

 

 

* реклами:

Македонија

Свет