СИЉАНОВСКА НЕ ПРОПУШТА МОЖНОСТ ДА ЈА ИСПЛУКА КАТИЦА ЈАНЕВА: ТАА ЈА БРУКА И СРАМИ ЗЕМЈАТА!

Објавено на 18.03.2019 во 23:57:55 часот | Македонија

- Катица Јанева ја брука и срами земјата со тоа што се жали дека некој ја следел, тоа делува многу несериозно. Не навлегувам дали е тоа точно, но таа не смее да дава такви изјави?!?!

Професорката Сиљановска не пропушта можност да ја исплука Катица Јанева, со тоа таа покажува дека повеќе е блиска до обвинетите чиј кандидат е отколку со оние кои треба во земјава да донесат правда и мир!

 

 

* реклами:

Македонија

Свет