КУРТОН КЛАСИКА, НЕКОИ ЛУЃЕ СЕ НЕПОПРАВЛИВИ, НЕМААТ СРАМ - ИВОНА НА ТВ ПИНК ИМ ГО ОБЈАСНУВА НА СРБИТЕ МАКЕДОНСКОТО СЦЕНАРИО?!?!

Објавено на 18.03.2019 во 22:28:05 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет