ЕКСКЛУЗИВНО: БАРАБИТЕ ОД КАБИНЕТОТ НА ИВАНОВ ГО СЛЕДАТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ!!!

Објавено на 18.03.2019 во 20:55:56 часот | Македонија

Се повеќе докази се појавуваат во јавноста дека нелегалното следење на Стево Пендаровски го вршат багабонти вработени во кабинетот на Иванов и во неговата агенција за разузнавање која е под негова надлежност.

Еве докази за тоа на следниов линк.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет