(ВИДЕО) ФУРКАН САЛИУ Е МЕГА ЦАР: До каде се преговорите за СЈО, метеоролозите рекоа ќе врне, може уште некои докази да се уништат?!

Објавено на 13.03.2019 во 15:10:36 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет