ЧАВКОВ И НАРОДНАТА МИСЛА: СТО СТАПА ПО ТУЃ ГРБ НЕ БОЛАТ!!!

Објавено на 12.03.2019 во 21:11:24 часот | Македонија

Кога Чавков го апсење целото семејство на Верушевски, тогаш тоа беше во ред?!?!

Кога Чавков му местеше на заев случај поткуп и пуч, тоа беше ок?

Кога Чавков и присили да признаат дело кое не постои на Костовски и Лазаревски и да лежат робија на правдина, тоа беше во ред?!

Кога Чавков ги остави нар 50 пратеници да бидат убиени на 27-ми април, тоа беше во ред?!

Кога Чавков ги апсеше Љубе Бошковски, цела фамилија Рамковски, Диневски, Кежаровски, кога МВР беше МВРО, и кога затворите се полнеа со политички затворерници, тоа беше во ред?!

СЕГА ДОЈДЕ РЕД ДА СЕ ОДГОВАРА, ОТУГО ОЛЕЛЕ?!?!

СТО СТАПА ПО ТУЃ ГРБ НЕ БОЛАТ ВИКА НАРОДОТ!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет