ЕКСКЛУЗИВНО: МАКТЕЛ ДОЈДЕ ДО ПЛАНОТ НА ЧАВКОВ ЗА БЕГСТВО, ПЛАНИРАЛ ДА КИДНЕ ПРЕКУ БУГАРИЈА НА ДИВ ГРАНИЧЕН ПРЕМИН!

Објавено на 12.03.2019 во 20:28:41 часот | Македонија

Собивме дојава од жител од Горно Коњарево, Струмичко кој дознал за планот на Митко Чавков за бегство и случајот потоа го пријавил на МВР и ОЈО:

Чавков ќе бегаше од див премин од Ново Коњарево
Меѓу ново Коњарево и старо Коњарево
Од мк страна
Во селото Габрене од бугарска страна
И со лажна бугарска лична карта од софискиот аеродром ќе леташе во Милано на аеродромот Малпенса
Каде ќе го пречекаа роднини од Старо Коњарево по неговата сопруга
Сопругата на Чавков Јасмина е од Дражево, село меѓу Смолари и старо Коњарево
Он е од Ново Село
Сите од тој крај се во Швајцарија, ЛИХТЕНШТАЈН и Италија
Најмногу Швајцарија
Јас за ова дознав од нивен близок човек кој ми се довери затоа што порано бев многу близок со Чавков.
Инаку го уапсиле во Скопје во куќата додека се пакувал за бегање.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет