(ВИДЕО) Шахпаска: Иванов го завршува мандатот како што го почна, на штета на граѓаните, но нема да ги запре реформите

Објавено на 12.03.2019 во 19:00:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет