ИДНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПОСЛЕ СТЕВО, ФАТИМЕ ФЕТАИ, ЌЕ ИМАМЕ НАЈУБАВА И НАЈПАМЕТНА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА СВЕТОТ!

Објавено на 08.03.2019 во 23:10:32 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет