(ВИДЕО) БОМБА НА КОЧО АНЃУШЕВ: ЗА ПРВ ПАТ ВО ПОНОВАТА ИСТОРИЈА НА ЗЕМЈАТА, НЕВРАБОТЕНОСТА ПАДНА ПОД 20%!!!

Објавено на 08.03.2019 во 16:44:41 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет