(ВИДЕО) Министерот Едмонд Адеми: Националната стратегија на РСМ за соработка со дијаспората 2019-2023

Објавено на 07.03.2019 во 20:55:56 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет