(ВИДЕО) СТЕВО КОНЕЧНО ГИ ЗАМОЛЧЕ ВМРОНИТЕ: БОРИС МЕ ПРАТИ ВО ДАБЛИН НА ПОТПИШУВАЊЕТО НА ПОКАНАТА ОД ЕУ, ЗАТОА НЕ БЕВ ВО АВИОНОТ СО КОЈ ТОЈ ЗАГИНА ВО МОСТАР!

Објавено на 07.03.2019 во 20:32:31 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет