(ВИДЕО) КУРТОН ЕФТОВ ОД ВРЕМЕТО КОГА НАВИВАШЕ ДА СЕ СМЕНИ ИМЕТО, ЗА СЕГА ДА СЕЧЕ ВЕНИ И ДА ПАЃА ВО НЕСВЕСТ ЗА КОМПРОМИСОТ СО ГРЦИЈА!

Објавено на 07.03.2019 во 20:13:33 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет