(ВИДЕО) КИРАЦОВСКИ: Граѓаните силно одговорија, дадоа јасна поддршка, за неколку часа собрани речиси 20 илјади потписи за Стево, одиме заедно!

Објавено на 07.03.2019 во 17:48:40 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет