ИНВЕСТИЦИЈА ОД 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ПРОБИШТИП: Се реновира регионален пат кој поврзува неколку села и населби

Објавено на 07.03.2019 во 15:54:41 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет