КОМЕДИЈА ВО СТУДИОТО НА ТВ 24 - НИКОЛОВСКИ НАПРАВИ ШОУ: Кога ќе дојдеме на власт, одма ќе ги откачиме новите табли со новото име, ама пак ќе ги закачиме по 3-4 години, само малце ќе ги нервираме Грците!

Објавено на 07.03.2019 во 15:39:58 часот | Македонија

- Добро, кога ќе дојдете на власт ќе го поништите ли договорот од Преспа?

- Не, тоа не е можно.

- Епа што ќе правите?

- Ќе ги откачиме таблите со новото име, многу рано ги закачија овие од СДСМ, ама пак ќе ги закачиме по 3-4 години кога е крајниот рок да бидат закачени.

 

 

 

* реклами:

Македонија

Свет