(ВИДЕО) Куртоните ќе се испотепаа во Куртон Алфа за тоа дали да се бојкотираат или не изборите за претседател

Објавено на 07.03.2019 во 11:24:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет