(ВИДЕО) НАД 1000 КАВАДАРЧАНИ ЗЕМААТ ПРОСЕЧНА ПЛАТА ОД 500 ЕВРА: ЗА ТОА ШТО ГО СПАСИЈА ФЕНИ, ВЛАДАТА ЗАСЛУЖУВА ОРДЕН ОД КАВАДАРЧАНИ!

Објавено на 06.03.2019 во 19:50:14 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет