БОМБА НА ЗАЕВ: Во земјава има милион и шесто илјади луѓе, се друго е иселено!

Објавено на 06.03.2019 во 14:44:10 часот | Македонија

- Во земјава има 1,6 милиони народ, се друго е иселено. Тие се бројките кои ние како држава ги имаме во регистрите.

Премиерот Заев конечно откри една голема јавна тајна за кои сите зборуваат дека во земјава има само 1,6 милион народ, се друго е иселено.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет