(ВИДЕО) ЈОВО ПРЕВАРА ИМ ИЗБЕГА НА НОВИНАРИТЕ АМА НЕ И НА САШЕ ПОЛИТИКО: Кого штитите господине Вангеловски, државата или мафијата, ако избегаат обвинетите од Империја, ќе понесете ли одговорност?!?!

Објавено на 06.03.2019 во 14:28:13 часот | Македонија

Јово Превара проба да им избега на новинарите кои го чекаа пред свечената сала на владата и фати да си оди 5 минути пред да заврши настанот, новинарите не беа спремни и тој мислеше дека ќе се спаси од прашања, ама Саше Политико е истрениран за такви бараби како него уште од време Грујово...

Тој дури се обиде и да му ја затвори вратата на Саше Политико но Саше ја стави ногата на вратата иначе вратата ќе го нокаутираше, мада немаше да биде прв пат...

 

 

* реклами:

Македонија

Свет