TOA E АМЕРИКА, НЕМА ШЕГУВАЊЕ СО ФБИ: Во рација во бордел во Флорида, фатен еден од најбогатите Американци, милијардерот Роберт Крафт, газдата на рагби шампионите Њу Ингланд Патриотс

Објавено на 03.03.2019 во 17:28:06 часот | Свет

Тоа е Америка, законите важат за сите исто.

Во рација во бордел во Флорида, фатен еден од најбогатите Американци, милијардерот Роберт Крафт кој меѓу другото е и газда на раби шампионите Њу Ингланд Патриотс кои и оваа година станаа шампиони во славниот Супербоул.

Се покажа дека на милијардерот повеќе му се исплатело да оди во бордел отколку да се ожени со некоја млада зајачица која потоа ќе му земе пола од богатството.

Инаку тој веќе 7 години е вдовец.

Но проблемот е што во борделот имало жени жртви на трговија со луѓе.

Целата сторија, тука.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија