СЕПАК Е ЉУТА ВМРОВКА У ДУША: Сиљановска се наљути - КАКО СЕ ОСМЕЛУВАТЕ ДА МЕ ПРАШАТЕ ЗА ФРИ ШОПОВИТЕ?!

Објавено на 02.03.2019 во 21:02:41 часот | Македонија

- Зошто ме прашувате за фри шоповите?! Па тоа е пред 30 години?! Го прашувате ли такви прашања премиерот или спикерот на собранието?! Каква врска има тоа со овие избори?! И јас сум сега само кандидат не сум ни претседател?!?!

Професорката се наљути на новинарката од Канал 5 кога беше прашана за фри шоповите на нејзиниот сопруг. Сепак изгледа жената е ЉУТА ВМРОВКА У ДУША!

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет