(ВИДЕО) ДОБРИОТ МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ ЗЛАТО ВРЕДИ, ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ДИМИТРОВ ЛАВОВСКИ СЕ БОРИ ВО ГРЦИЈА И БУГАРИЈА ЗА ДА ГИ УВЕРИ ДЕКА ДОГОВОРИТЕ НЕ СЕ БЛЕФ И ФАРСА ТУКУ ЌЕ ГИ ПОЧИТУВАМЕ ДО ТОЧКА И ЗАПИРКА!

Објавено на 02.03.2019 во 12:51:01 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет