(ФОТО + ВИДЕО) БРЕЕЈ ШТО ТИ Е ВЛАСТ: Едно време не така одамна коалициските партнери на СДСМ ги собираше во едно мало собиче на Бихачка, сега ќе им треба арената Филип Втори за да има место сите да седнат!

Објавено на 01.03.2019 во 21:30:36 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет