ЗАЕВ ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ЖРТВУВА ЗА МАКЕДОЊА: Не беше доволно што за малце ќе го утепаа на 27-ми април, сега мораше да оди и на опера!

Објавено на 01.03.2019 во 09:41:52 часот | Македонија

Целосно го разбираме изразот на лицето на премиерот. Сигирно си вика, леле, цел саат ќе мора да седам на опера човече, што ми требаше ова со политикава аман, дури споредено со ова и тепањето на 27-ми април не беше толку страшно...

ИЗДРЖИ ПРЕМИЕРЕ, СО ТЕБЕ СМЕ СИТЕ, ЕНЕ КАЈ Е СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТ, ПА ЌЕ СИ ЈА СЛУШАМЕ СЕВЕРИНА НАША!

п.с А и сопругата на премиерот нешто не е многу одушевена :D

 

 

* реклами:

Македонија

Свет