(ВИДЕО) ЏЕС БЕЈЛИ ЈА ПОФАЛИ ВЛАДАТА: Разликата сега е што има поголема јавна дебата и посочување на злоупотреби, тоа е нормално функционирање на демократијата!

Објавено на 28.02.2019 во 14:03:28 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет