СТРАШНА КЛЕВЕТА НА ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ: Катица Јанева ме уценуваше да и дадам подршка за возврат да ни ја ослободи партиската зграда!

Објавено на 27.02.2019 во 21:57:43 часот | Македонија

- На една средба на која имаше сведок, Катица Јанева ме уценуваше да ни ја ослободи партиската зграда која сега е блокирана од СЈО а за возврат ВМРО ДПМНЕ да го продолжи мандатот на СЈО!

Оваа страшна клевета ја исажа лидерот на ВМРО ДПМНЕ во емисија кај Сашо Ордановски на 1 ТВ.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет