(ВИДЕО) НЕРЕШИТЕЛНОСТА НА ЏАФЕРИ ВО ОДНОС НА РАЗНИТЕ САБОТАЖИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ГО ИЗВАДИ ОД ТАКТ ПРАТЕНИКОТ МУХАМЕД ЗЕКИРИ, КРШЕШЕ ПЕНКАЛА ОД НЕРВОЗА!

Објавено на 25.02.2019 во 11:28:52 часот | Македонија

- Епа носи си го дома бе Таљо, земи го Трајко и дома носи си го!

Мухи почна да крши пенкала од нервоза, Таљат му се наљути и ја прекина седницата.

Линк до видеото овде.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет