ГРУЈО ВЛЕГОЛ ВО КОМИТСКИ ФИЛМ: ИЗБЕГАВ ОД МАКЕДОНИЈА ПО ПРИМЕРОТ НА ВАНЧО МИХАЈЛОВ, И ТОЈ ИЗБЕГАЛ КОГА СТАНАЛО ОПАСНО ВО МАКЕДОНИЈА!

Објавено на 13.02.2019 во 01:51:36 часот | Македонија

- И Ванчо Михајлов и останатите војводи бегале од Македонија кога станало опасно, па така и јас!

Грујо во комитски филм на Инфомакс.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет