ВЛАДАТА ОД ДЕНЕСКА ЌЕ ГО КОРИСТИ НОВОТО ИМЕ: СООПШТЕНИЕ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА ВЛЕГУВАЊЕ ВО СИЛА НА КОНЕЧНАТА СПОГОДБА, УСТАВНИТЕ АМАНДМАНИ И УСТАВНИОТ ЗАКОН ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА АМАНДМАНИТЕ

Објавено на 12.02.2019 во 19:04:08 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет