(ВИДЕО) О ГОСПОДЕ БОЖЕ: Излапено чиче кај Миленко тврди дека античка Македонија се простирала до Јужна Америка?!?!

Објавено на 09.02.2019 во 20:46:03 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет