(ВИДЕО) ВИДЕО КОЛУМНА НА ПЕТАР КОЛЕВ: „О писменех“ - Денар за мене, лев кај тебе, евро на Вицето!

Објавено на 25.01.2019 во 19:34:13 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет