ЧУДЕСНА МАКЕДОЊА: ЛУПНАВМЕ 1 МИЛИЈАРДА ЕВРА ЗА СКОПЈЕ 2014-ТА, А КАМЕНИ МОСТ ЌЕ ПАДНЕ!

Објавено на 24.01.2019 во 17:02:48 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет