БОМБА НА ЕКС РАЗУЗНАВАЧОТ ДИНЕВСКИ: Кандидат за претседател на ВМРО ДПМНЕ ќе биде професорот Саво Климовски во обид ВМРО ДПМНЕ да привлече гласови од левицата!

Објавено на 23.01.2019 во 18:28:34 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет