ФОТО: Апел до Град Скопје и службите да се исчисти кејот на Вардар од снег и мраз за Скопјани да се рекреираат и во зима без да скршат коски

Објавено на 21.01.2019 во 18:07:46 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет