НОВА ТЕШКА ДИЛЕМА ЗА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ, ВЛАДАТА И ПАРЛАМЕНТОТ: ДА ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА ОКОЛУ 5000 ЛУЃЕ КОИ РАБОТАТ ВО КАЗИНАТА И КЛАДИЛНИЦИТЕ И ДА НАПРАВАТ ДУПКА ВО БУЏЕТОТ ОД 100 МИЛИОНА ЕВРА ИЛИ ДА ГИ ЗАШТИТАТ ЛУЃЕТО ОД ЗЛОТО НАРЕЧЕНО КОЦКАЊЕ КОЕ ОСТАВА ИЛЈАДНИЦИ НА УЛИЦА И УНИШТУВА СЕМЕЈСТВА И ЧОВЕЧКИ ЖИВОТИ

Објавено на 20.01.2019 во 11:43:46 часот | Македонија

Лекција по новинарство на Радио Слободна Европа, направија мега сторија за најновиот проблем со коцкарниците и кладилниците во земјава и барањето на многу луѓе тие да се забранат исто како во Албанија.

Бенефитите и штетите од еден таков потедф на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет