ЕВЕ КАКО СЕ СЛАВЕЛЕ ВОДИЦИ ВО СКОПЈЕ ВО 1920-ТА!

Објавено на 20.01.2019 во 11:10:26 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет