(ВИДЕО) Дескоска: Нема споредба со 1998, Иванов стави едно вето, но нема можност за апсолутно вето

Објавено на 19.01.2019 во 17:54:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет