СИТЕ ЌЕ ПАЗИМЕ ТОА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ - Јанески: Не сакаме уште една „Фамилија“

Објавено на 18.01.2019 во 19:46:41 часот | Македонија

Во разговор со ЦИВИЛ Медиа, за Перспективи 2019, главниот уредник на Телевизија 24, Огнен Јанески, вели дека во 2018 година имавме многу големи очекувања, особено во делот на внатрешната политика, на реформите кои ги очекувавме, особено економските, но дека сето тоа се одложило за оваа 2019 година. 

Линк до интервјуто, овде.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет