АРТАН ГРУБИ, КРАЛ НА ТВ ДЕБАТИТЕ: Вие ли бре од ВМРО најдовте да зборите за устав и закон, три пати враќавте назад распуштено собрание!

Објавено на 16.01.2019 во 22:26:42 часот | Македонија

- Вие ли бе од ВМРО ДПМНЕ најдовте за устав и закон да зборите, три пати враќавте назад распуштено собрание, тогаш ок беше, сега кога се во прашање Албанците, тогаш ништо не е според законот?!

Артан Груби како Виталиј Кличко е во тв дебатите, само нокауит и аперкати мава и лево и десно...

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет