БИБИ АТОМСКАТА МРАВКА: Македонски професор по мировни студии... А тек да беше од Воена Академија?!

Објавено на 16.01.2019 во 12:33:51 часот | Македонија

 

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет