(ВИДЕО) ИСУСЕ ХРИСТЕ: ФБИ отворило истрага за тоа дали претседателот Трамп е руски шпион!!!

Објавено на 15.01.2019 во 08:54:39 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија