(ВИДЕО) АЈДЕЕ, 12 ГОДИНИ ГО ЛАЖЕА НАРОДОТ ДЕКА АКО СЕ СМЕНИ ИМЕТО ЌЕ СЕ УКИНЕ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, СЕГА МИЛЕНКО ВЕЛИ ДЕКА СО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ЌЕ ОПСТАНЕЛ?!?!

Објавено на 12.01.2019 во 23:45:01 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет